Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Behzat Talikacı’nın aradığı sinema oyuncusu babası Ustura Kemal lakaplı Niyazi Talikacı bulundu!

Behzat Talikacı’nın aradığı sinema oyuncusu babası Ustura Kemal lakaplı Niyazi Talikacı bulundu!

tarafından ker_def
Müge Anlı müjdeyi canlı yayında verdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 19 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde Müge Anlı’dan bir müjde geldi. Müge Anlı, Ustara Kemal lakaplı Türk Sineması’nın tanınmış ismini bulduklarını canlı yayında açıkladı.

Anlı, “Filmlerini izlediğimiz babanızla ben de tanışmayı çok isterim” diye konuştu.

Yıllardır görmediği babası Behzat Talikacı’yı arayan 37 yaşındaki oğlu Behzat Talikacı, 20 yıldır babasını görmediğini söyleyerek Müge Anlı ve ekibine başvurmuştu.

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert Programınının 18 Aralık Salı günkü yayınında Behzat Talikacı, yıllardır görmediği ve Yeşilçam filmlerinin emekçilerinden olan babasını aradığını anlattı.

İstanbul Silivri’de yaşayan 37 yaşındaki Behzat Talikacı, 20 yıldır görmediği babasını bulabilmek için Müge Anlı’dan destek buldu.

Behzat Talikacı'nın aradığı sinema oyuncusu babası Ustura Kemal lakaplı Niyazi Talikacı bulundu! 7

Behzat Talikacı, en son 17 yaşında gördüğü babasının Yeşilçam’ın emektar figüranlarından olan Ustura Kemal lakaplı, Niyazi Talikacı olduğunu anlatmıştı.

Babasının şu anda Edirne’de olduğunu bildiğini anlatan Behzat Talikacı; “Baba şefkatine ve sıcaklığına ihtiyacım var. Babam ortaya çıksın. Sadece ona sarılmak istiyorum” diye konuşmuştu.

Behzat beyin dilekleri kabul oldu ve babası bulundu.