Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Behzat Uygur durduk yere Songül Karlı fırçası yedi ama bu olay tam bir kara mizah!

Behzat Uygur durduk yere Songül Karlı fırçası yedi ama bu olay tam bir kara mizah!

tarafından ker_def
Sosyal medyadaki bilgisizliğin geldiği boyut şaşkınlık yarattı.

Twitter’da Songül Karlı’nın eski eşinin Behzat Uygur olduğunu sanıp laf atanlar tam bir kara mizah örneğinin odağına yerleşti.

Geçtiğimiz günlerde evine haciz geldiğini açıklayan Songül Karlı eski eşiyle ilgili ilginç bir olay yaşadı. Behzat Uygur, Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü’ye benzetilince duruma yine Karlı müdahale etti

Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir takipçi Karlı’nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.

Metin Yüncü’yü Behzat Uygur’a benzeten bir takipçi, “Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım” diyerek hesap sordu.

Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: “Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım.”

Bu ilginç olayı öğrenen Songül Karlı hemen olaya müdahale etti ve fotoğrafa şu yorumu yaptı: Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü…

Behzat Uygur durduk yere Songül Karlı fırçası yedi ama bu olay tam bir kara mizah! 7