Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi izleyiciye duygusal anlar yaşattı

Al Sancak dizisi izleyiciye duygusal anlar yaşattı

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki beşinci bölümüyle nefesleri keserken sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.
Al Sancak’ta Süleyman’ın bacağını gömmesinin ardından karargahta görev alarak yeniden time katılması ve Selim’in şüphelerinde haklı çıktığını düşünerek Ali’yi Tim’e ihanet etmekle suçlaması bölüme damga vurdu.
‘Al Sancak’ #PençeTimi etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Dizi yeni bölümüyle reytinglerde yine iyi sonuçlar elde etti. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler ile dizi kendi izleyici kitlesini toplamakta olduğu gözüküyor.  ‘Al Sancak’ın beşinci bölümünde neler oldu? İşte detaylar:

Nadia’nın ailesinin içine girmesine sinirlenen Ali onunla tartıştı ve hiç beklemediği bir cevap aldı. Ali’ye değer verdiğini, onu önemsediğini söyleyen Nadia çekip giderken söyledikleriyle de Ali’nin vicdanını sızlatmayı da başardı.
Diğer yanda büyük bir sınav veren Süleyman’la Bahar’ın ilişkisi de yeni bir aşamaya geldi. Bahar çabalarıyla Süleyman’ı ikna etti ve Süleyman, nişan yüzüğünü tekrar taktı.

Tüm bunlar olurken Berna da Ali’nin evine ziyarete gitti. Ali’nin evde olmamasını fırsat bilen Berna merakına yenilip etrafı kolaçan ederken, Ali’nin garajındaki gizli dünyaya tanıklık etti.

Ali’nin hala ona güvenmediğini anlayan Nadia, füze tehdidini ortadan kaldırmak için Travor’la işbirliği yaparak bireysel operasyona gitti. Aslı’nın istihbaratı sayesinde Travor’un yerini öğrenen Pençe Timi de aynı yere operasyon düzenledi. Operasyon alanına giden Ali, Travor’la Nadia’yı yan yana görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Diğer yandan her şeyi tahmin eden Mithat, Nadia’nın yaşadığını öğrendi ve büyük bir çatışma başladı.

Hem tim hem de Nadia tuzağa düştü. Bu çatışma esnasında Ali fırsat bularak Nadia’yla karşı karşıya geldi. İkili çok büyük bir şekilde kavga ederken arka tarafta Selim bu kavgaya şahit oldu. Düşman baskısından kurtulan Pençe Timi korunaklı bir mağaraya çekildiğinde, Selim artık Ali’yle yüzleşti ve tüm timin önünde her şeyi açığa çıkardı.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor.

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.