Ana sayfa Dizi Fragmanları Bekir’in hamleleri işe yaramıyor, Kara Tahta’da aşk daha da büyüyor!

Bekir’in hamleleri işe yaramıyor, Kara Tahta’da aşk daha da büyüyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT 1’in iddialı yapımları arasında gösterilen Kara Tahta, 25 Mayıs Çarşamba günü altıncı bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin altıncı bölümünde neler olacak?

İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Irmak gözünü açtığında sadece Atlas’ın yanında olduğunu görür. Cafer ise Bekir’i yaralı halde görünce sevinir ancak bu mutluluğu uzun sürmez. Bekir, bundan sonra yakın çevresinden daha sık zarar göreceğe benzer.

Bekir'in hamleleri işe yaramıyor, Kara Tahta'da aşk daha da büyüyor! 7

Irmak’ın hastaneden çıkar çıkmaz fırına dönmesi Bekir ve Münevver’i çileden çıkarır. Artık iki ayrı düşman safında yer alan Bekir ve Münevver’e rağmen Irmak ve Atlas arasındaki aşk büyüyerek devam eder. Gözünü hırs bürüyen Bekir, yanlış hamleler yapmaya başlar. En yakını olan kişinin Atlas’ın tarafına geçmesi sadece bir yanlışının sonucudur.

Bekir gözünün önünde yaşanan Irmak ve Atlas aşkına daha fazla dayanamaz. İçindeki büyük hırs ve yenilgi gözünü kırpmadan Atlas’ı gölün ortasında ölüme iten Bekir’e dönüşmesine sebep olur.

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta, yedinci bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba günü TRT1’de…