Ana sayfa Sosyal Medya Bekle bekle nereye kadar? Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim için Katar’da, izleyici merakta!

Bekle bekle nereye kadar? Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim için Katar’da, izleyici merakta!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Özcan Deniz, şu sıralar yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in heyecanını yaşıyor. İrem Helvacıoğlu ile birlikte rol alacağı dizinin başrol oyunculuğunun yanı sıra dizinin yapım ortağı. DNZ Film ile Skala Yapım’ın ortak projesi olan Seni Çok Bekledim dizisi merakla beklenirken, Özcan Deniz de paylaşımlarıyla heyecanı arttırıyor.

Ekranlara son olarak İstanbullu Gelin ile gelen oyuncu, bu kez Seni Çok Bekledim ile gelecek ama süre uzayınca izleyicinin de heyecanı havada kalıyor! Erzincan’da çekimleri başlayan, İstanbul’da bir kaç haftalık çekimlerin ardından bu kez Katar’a giden oyuncu, instagram sayfasından paylaşımlarla takipçilerine de bilgi veriyor.

Son olarak Katar’da gökdelenler önünde çekilen fotoğrafına dizi ile ilgili etiketler de ekleyen oyuncu, takipçilerinden dizinin ismine atıfta bulunan yorumlar almaya başladı. Beklemekten sıkıldıkları anlaşılan izleyicilerin, ismi uzun süredir anılan ama hala ekrana gelmeyen dizi için sabırsızlandıkları görülüyor.

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin, Babil dizisinin final yapması ile Cuma akşamları ekrana geleceği tahmin ediliyordu. Ancak Star TV, Babil’in yerine Akrep dizisi Cuma gününe aldı.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla heyecanı arttırmaya çalışsa da izleyici ne zaman başlayacağını sormakta.

Bekle bekle nereye kadar? Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim için Katar'da, izleyici merakta! 9

Bir süre önce Katar’ın Doha kentine giden ve çekimlere burada devam eden ekipten paylaşımlar yansıyor sosyal medyaya. Özcan Deniz’in pozlarına takipçileri, “Daha ne kadar bekleyeceğiz? Biz de çok bekledik, sabırsızlıkla bekliyorum, tamam ben de alırım bi ol çok bekledim, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz, bu dizi ne zaman başlayacak, biz de seni çok bekledik başlasın artık” yorumları yaptığı görülüyor.

İşte Özcan Deniz’in dün yaptığı paylaşım:

@senicokbekledimstartvresmi #dohaqatar #startvdizi @dnzfilm @skalayapim #seniçokbekledim

Bekle bekle nereye kadar? Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim için Katar'da, izleyici merakta! 10

Ünlü oyuncu bugün de aşağıdaki paylaşımı yaptı:

#seniçokbekledim @senicokbekledimstartvresmi #dohaqatar #startvdizi @dnzfilm @skalayapim @altugsahin @iremhlvcioglu

Bekle bekle nereye kadar? Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim için Katar'da, izleyici merakta! 11