Ana sayfa Sosyal Medya Beklenen fotoğraf geldi! Alperen Duymaz ve Büşra Develi hayranları havaya uçtu!..

Beklenen fotoğraf geldi! Alperen Duymaz ve Büşra Develi hayranları havaya uçtu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Akgün’ karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkek Severse’nin İstanbul’da başlayan çekimleri Bolu’nun Abant ilçesinde son hız devam ediyor.

Alperen Duymaz’a, ATV’de geçtiğimiz sezon final yapan Akıncı dizisinde ‘Nergis’ karakterine hayat veren Büşra Develi eşlik ediyor.

İkilinin hayranları dizinin çekimleri başladığından beri çiftten birlikte bir fotoğraf bekliyordu. Beklenen fotoğraf Alperen Duymaz’dan geldi.

Ünlü oyuncu, Abant’ın bembeyaz karlarla kaplı doğasından partneriyle birlikte fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. İkili keyifli halleriyle hayranlarını mest etti.

Beklenen fotoğraf geldi! Alperen Duymaz ve Büşra Develi hayranları havaya uçtu!.. 7

Hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazdığı, yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı Gold Film imzalı dizide Alperen Duymaz ve Büşra Develi’nin yanı sıra Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen rol alıyor.

BeinConnect’te yayınlanacak olan ve 13 bölümden oluşacak dizinin 2022’nin ilk aylarında ekrana gelmesi planlanıyor.

Alperen Duymaz dizide online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, ‘Kenan’ olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı ‘Yelda’ ile de aşk yaşayacak. Büşra Develi iki çocuk annesi ‘Zeynep’ olarak hikayede yerini alacak.