Ana sayfa Dizi Haberleri Beklenen haber geldi! Kadrosuyla dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisinden son gelişme!

Beklenen haber geldi! Kadrosuyla dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisinden son gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 1 Ocak’ta yayına başlayan dijital platform Exxen’in iddialı yapımlarından birisi olan Ölüm Zamanı dizisinde yeni gelişmeler gündeme geldi. Genç kuşağın başarılı isimlerinin yanı sıra usta isimlerden Ahmet Mümtaz Taylan’ın da rol aldığı dizi, oyuncuların hayranları kadar Exxen platformunda dizi izleyenlerin de merakla bekledikleri bir yapım.

İddalı bir proje olan Ölüm Zamanı dizisinin kadrosunda, genç jenerasyonun hepsi birbirinden başarılı ve ekrandaki diziler ve sinema filmleriyle dikkatleri çeken isimleri de yer alıyor. Son olarak Bir Annenin Günahı dizisiyle ekrana gelen Mert Yazıcıoğlu da başrollerde yer alan isim.

Beklenen haber geldi! Kadrosuyla dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisinden son gelişme! 9

Ayrıca Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle dikkatleri çeken ve ilk ekran deneyimini de bu diziyle yaşayan Nilsu Berfin Aktaş da kadroda. Genç oyuncu, kameraya hızla ısındı ve başarılı performansıyla yapımcıların da dikkatini çekti. İkinci projesi ise Ölüm Zamanı oldu. Bu süreçte iki dizinin seti arasında mekik dokudu!

Beklenen haber geldi! Kadrosuyla dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisinden son gelişme! 10

Son dönemde Çukur dizisinde Karaca karakteri ile dikkatleri çeken bir başka genç yetenek Ece Yaşar da Ölüm Zamanı dizisinde rol alan isimler arasında. Ayrıca, Mert Ramazan Demir ve İdris Nebi Taşkan da kadroda yer alıyor.

Beklenen haber geldi! Kadrosuyla dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisinden son gelişme! 11

Usta kalem Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken yapımcılığını ise Süreç Film yapıyor.

Bir kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olayları konu alındığı diziyle ilgili son gelişmeleri Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Buna göre, dizinin 8 bölümü 15 günde çekildi ve bitti.

Şu anda çekilen bölümlerin montajı yapılırken, dizinin Exxen’deki yayınının ise Mart ayının ortasını bulacağı hesaplanmakta. Ayrıca afiş ve teaser çekimlerinin de yapıldığı öğrenildi ve yakında medya ile de paylaşılacağı belirtilmekte.