Ana sayfa Dizi İzle Ben artık senden korkuyorum anne! – Şahin Tepesi 5. Bölüm

Ben artık senden korkuyorum anne! – Şahin Tepesi 5. Bölüm

tarafından ker_def

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un başrolleri paylaştığı ‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 21 Aralık Cuma akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Dizide entrikaların ardı arkası kesilmiyor. Şahin Tepesi dizisinin 5. yeni bölümünden önemli sahneler Youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 5. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Şahin Tepesi 5. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Mithat Şahin’in öldüğü gecenin sürpriz tanığı Balıkçı Arif, trafik kazası süsü verilmiş bir cinayete kurban gider. Son sözleri Demir’in aklına şüphe tohumları ekecektir.

Mete, kardeşinin de desteğiyle Akdoralara karşı planlarını yavaş yavaş uygulamaya başlar.

Cem’in başı Ayça yüzünden derttedir. Ortadan kaybolan kardeşini arayan Mehmet, köşke geldiğinde karşılaştığı Verda için büyük bir tehlike oluşturur. Verda’yı Mehmet’in elinden kurtaran Efe yaralanır. Efe için endişelenen Verda’nın telaşı ve yardımı ikili arasında duygusal anların yaşanmasına neden olur. Bu anlar büyük aşkın habercisidir.

Melek’in üretime geçmesi için hazırlanan sipariş formunu Demir’in onayladığını öğrenen Tuna büyük olay çıkarır. Tuna’nın öfkesi Demir’in boşanma kararı almasına neden olacak kadar büyüktür.

Yaşadıklarından bunalan Deniz’e, Cem’le geçirdiği güzel gün çok iyi gelir ama Deniz bu baskıya daha fazla dayanamayacağını anlamış ve herkesten habersiz yurtdışına gitmeye karar vermiştir. Bu karardan haberdar olan Mete’nin yapacağı yeni hamle köşkün ortasına bomba gibi düşecektir.

Şahin Tepesi her cuma atv’de…

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)