Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’in yer aldıkları Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak izleyenlerin beğeniyle takip ettiği bir dizi olmayı başardı. Dizi, sosyal medyada da etkin bir süreç izliyor. Sadece Türkiye’de değil, dünya listelerinde de dikkat çeken bir başarıyla konuşulmakta!

Dünyanın pek çok ülkesindeki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya üzerindeki etkilerini ölçmekte olan bir kuruluş olan The WIT tarafından hazırlanan son tabloda, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ön plana çıktı!

Dizi, 3 Ekim tarihli instagram verilerine dayanarak hazırlanan ve en fazla takipçi kazanan ilk 10 listesinin zirvesinde yer aldı. 435 bin takipçi ile Amazon Prime’ın The Lord Of The Rings devam dizisi The Rings of Power yer almakta.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı! 8

Atv’de Salı akşamları yayınlanan ve ilk bölümden itibaren tüm kategorilerde gün birincisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam da 135 bin takipçi ile 2. sırada yer alan yapım oldu. Dünya çapında en fazla takipçili Eylül dizilerinden birisi olma başarısını kazanan Ben Bu Cihana Sığmazam, ekrandaki reytingleriyle de sezona hızlı bir giriş yapmıştı.

Dizi, Social Wit List’te 2. sırada yer alırken, Türkiye’den Yalı Çapkını dizisi 7., Bir Küçük Gün Işığı dizisi 9. ve Bir Peri Masalı dizisi de 10. sırada yer almakta.

Eylül ayında ilk 10 tablosundaki tüm dizi ve programları aşağıda görebilirsiniz…

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı! 9