Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca başrolde ve çok da etkili bir oyuncu kadrosu ile güçlü bir hikaye anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda; Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan gibi çok önemli kadın oyuncular bulunuyor. Ayrıca dizinin erkek oyuncuları arasında ise; Hakan Karahan, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Erkan Sever, Eren Vurdem gibi önemli isimleri görebilirsiniz.

Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin heyecanla takip ettikleri dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicileri kendisine çekiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi elde ettiği reytinglerle başarısını kanıtladı ve bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olarak öne çıkmayı başardı. Bu başarıda arka planda birçok işi halleden ve ekibi çok iyi şekilde koordine eden bir isim daha var. O isim, yönetmen Onur Tan… Aslında Onur Tan sadece dizinin yönetmeni de değil, aynı zamanda yapım ortağı. Oktay Kaynarca, Onur Tan ve Seyfi Şahin’in birlikte kurdukları Güzel Adamlar Medya isimli şirket, bu dizinin yapımcılığını üstlendi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim! 10

atv’de yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi kendisine daha şimdiden bağlayan Ben Bu Cihana Sığımazam dizisinde Onur Tan’ın başarıya yaptığı katkıyı anlamak için oyuncuların açıklamalarına bakmak yeterlidir.

Dizide Azamet karakteri ile izlemekte olduğumuz ve son dönemin en etkili çıkışlarını gerçekleştiren oyunculardan Eren Vurdem, şunları söyledi: “Onur abi çok güzel bir yönetmen, egosu olmayan, sadece işiyle ilgilenen, sadece işini dert eden bir adam. İnsan olarak da çok mütevazi, çok kibar, çok sevgili bir insan.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim! 11

Onur Tan ismini duyunca kendisi için akan suların durduğunu belirten Ragıp Savaş, dizinin tecrübeli isimlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Atakan isimli karakteri canlandıran oyuncu, “Çok heyecanlıyım, ondan çok şey öğreneceğimi, onunla birlikte güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim! 12

Dizinin en başından itibaren işin içinde hem yönetmen hem de yapımcı kimliği ile yer alan Onur Tan, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çok başarılı bir çıkış yapmasının ardındaki kilit isimlerden birisi oldu.

Onur Tan, karakterleri canlandıran oyuncuların diziye yaptıkları katkıya değinerek, şunları söyledi: “Hayal dünyamızın içinde tek tek tartışarak, konuşarak, tek tek görüşerek uzunca bir ön eleme sürecinden geçirerek, muazzam bir oyuncu grubu oluşturduk.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin perde arkasında başarının gizli gücü bakın kim! 13

Onur Tan, samimiyetin, doğallığın ön planda olduğunu düşünüyor. Tan, “Oyuncular, karakterlerin kendi dünyasından yaşadıkları senaryodaki psikolojik süreci bize aktarsınlar. Ancak kendi dünyasındaki gibi aktarsın. O doğallık ve samimiyetten hiç bir zaman vazgeçmedim. Zaten bir oyuncu sahnedeki gibi oynadığı zaman anında kesiyorum ve burada daha sakin, daha doğal, daha içten gel diyorum” şeklinde konuştu.

Onur Tan’ın bu sözleri, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi oyuncularının büyük bir özenle seçildiğini, karakterlerin psikolojik dünyasını doğal bir şekilde yansıtmanın da ekipten beklediği en önemli şey olduğunu dile getirmiş oldu.