Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen Oktay Kaynarca fotoğrafları heyecan yarattı!

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen Oktay Kaynarca fotoğrafları heyecan yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ATV ekranında izleyiciyle buluşan Oktay Kaynarca önümüzdeki kış sezonunda yine aynı kanalda karşımıza çıkacak. Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam şimdiden büyük bir merak uyandırdı. Setten gelen ilk fotoğraflar ise bu merakın iyice katlanmasına neden oldu.

Önümüzdeki kış sezonunda ATV’de ekrana gelecek Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri nihayet başladı. Tüm set ekibi ilk bölümün çekimi için kamera karşısına ve arkasına geçti. Şimdi hem Oktay Kaynarca hem de hayranları için büyük bekleyiş başladı.

Yeni dizinin konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Hikayeyle ilgili hiçbir ipucu yok. Ancak setten gelen ilk fotoğraflar dizide çatışma sahnelerinin olacağını gösteriyor. Set fotoğraflarında Oktay Kaynarca asker kıyafetleri içinde ve elinde makineli tüfekle görülüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen Oktay Kaynarca fotoğrafları heyecan yarattı! 7

Ben bu Cihana Sığmazam dizisi Oktay Kaynarca için çok özel bir yere sahip. Çünkü Kaynarca bu kez karşımıza sadece oyuncu değil aynı zamanda yapımcı olarak da çıkıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını, Oktay Kaynarca’nın ortaklarından biri olduğu Güzel Adamlar yapıyor.

Ben bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın partneri olarak Pelin Akil’i izleyeceğiz. İki oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de birlikte oynamıştı. Yeni dizinin dikkat çekici bir başka oyuncusu ise Söz isimli asker dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile akıllardan çıkmayan Eren Vurdem oldu. Yeni dizinin yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ üstlenirken senaryosu ise usta kalem Mahinur Ergun tarafından yazılıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk… ”