Ana sayfa TV Programları ”Ben de suçluysam beni de alsınlar” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019

”Ben de suçluysam beni de alsınlar” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert prorgamının 21 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde önemli konu başlıkları vardı. atv ekranında izleyicilerle buluşan programda Kayseri’de kayıp olan 16 yaşındaki Filiz Karadavut ile ilgili konu işlendi. 12 yıldır kız kardeşi kayıptı. Eşinin öldürdüğü ortaya çıktı. Kardeşinin yaşadığını, kocasının suçsuz olduğunu savunan Çiğdem Çakırer; Müge Anlı’ya şok itirafta bulundu. Videodan Filiz Karadvut’un ağabeyinin açıklamalarını izleyebilirsiniz.

“Kocam kardeşimi öldürdükten sonra da bana söyledi”

Kayseri’de 12 yıl önce kaybolan 16 yaşındaki Filiz Karadavut’la ilgili olarak geçtiğimiz Haziran ayında ablasının kocası Umut Çakırer, katil zanlısı olarak tutuklandı. Küçük kızın ablası Çiğdem Çakırer; “Kocam masum. Kardeşim ölmedi, yaşıyor. Kardeşime seslenmek istiyor. Ortaya çıksın” diyerek Müge Anlı’ya başvurdu.

Abla Çakırer, Müge Anlı’da kardeşinin kaybıyla ilgili konuşurken; “Filiz’in kocama ilgilisi varmış. Kocam bunu Filiz’i öldürdükten sonra da bana söyledi” diyerek şok bir itirafta bulundu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.