Ana sayfa Dizi İzle Ben, seni çok seviyorum! Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

Ben, seni çok seviyorum! Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

tarafından ker_def

Tolga Tekin, Sanem Çelik, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 7. Bölümü Kanal D ekranında 18 Kasım Pazar akşamı yayınlandı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz. Mahir, Cihan’a olan aşkını itiraf ediyor!

Cihan, bayıldıktan sonra hastanede müşahede altına alır. Mahir, gece boyunca onu bekler. Fırsatını bulduğunda odaya girer. Üzgündür. Cihan’a normal şartlar altında söyleyemedikleri ağzından bir bir dökülmeye başlar. Cihan’la ilgili güzel düşünceleri kelimelerde can bulur. Yüzüne karşı söyleyemediği “Seni seviyorum! Ben, seni çok seviyorum!” cümlesini dillendirdiği sırada onu duyan bir başkası daha vardır. Bu anlara şahit olmuştur…

KÜNYE:

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)