Ana sayfa Dizi İzle Ben Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk Ulusu ile ilgili soru sormam! Savaşçı 51. Bölüm

Ben Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk Ulusu ile ilgili soru sormam! Savaşçı 51. Bölüm

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin 51. bölümü gerilimin tırmandığı bir bölüm oldu. 21 Ekim Pazar akşamı Fox TV ekranında izleyicilerl ebuluşan Savaşçı dizisinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gayet Turgut gibi önemli isimler rol alıyor. Dizinin 51. yeni bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 51. bölümde başlıkta yer alan sahneyi izleyebilirsiniz.

Savaşçı dizisi 51. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Albay Kopuz şüphelerinde haklı çıkmış, gittiği dağ kulübesinde General Kutalmış’ı karşısında bulmuştur. Kağan Bozok hakkında tüm gerçekleri öğrenen Kopuz Albay, General’in açıklamalarını sorgular ve askerlik hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine gelir. Ancak General’in beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’un her şeyi anlamasını sağlayacaktır.

Bu arada Leyla ve Karon, Türk Dünyası Kurultayı’na yapacakları bombalı eylem için hazırlanırlar. Türk Dünyası’nda siyasi bir krizi hedefleyen Karon, bombalı eylemi Kağan’a yaptırmayı planlar. Eylemden son anda haberi olan Kağan ise, plan doğrultusunda bombayı patlatmak için harekete geçerken, yakaladığı bir fırsatla, olayların seyrini değiştirecektir.