Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bengü, Şahin Irmak ve Aslı Bekiroğlu’na kahkaha attıran sosyal medya linçleri!

Bengü, Şahin Irmak ve Aslı Bekiroğlu’na kahkaha attıran sosyal medya linçleri!

tarafından ker_def

tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eser Yenenler Show programı farklı formatı ve Yenenler’in de özellikle gençlerin dikkatini çekecek başarılı sunumuyla tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor.

15 Mart Cuma günü tv8 ekranında yayınlanan Eser Yenenler Show programının konukları arasında şarkıcı Bengü’nün yanı sıra Jet Sosyete dizisinde birlikte rol alan Şahin Irmak ile Aslı Bekiroğlu da vardı. Keyifli sohbetlerin yapıldığı programda
Bengü, Şahin Irmak ve Aslı Bekiroğlu’nun sosyal medyadan gelen sert yorumlara tepkileriyle dikkatleri çekti. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Bengü’nün gerçek soyadı Erden idi. Ancak ünlü şarkıcı soyadını kullanmıyordu. Selim Selimoğlu ile evlenince soyadı değişen Bengü’ye bu konuda sosyal medyada ilginç yorumlar vardı. Bengü’nün çok bilindik bir isim olmadığı için soyadını kullanmadığını sözlerine ekledi.

Şahin Irmak’a yönelik çok ilginç sosyal medya yorumları vardı. Programda da bir hayli konuşuldu. Hıyarlı Baba hatırlatması bir hayli ilginç olmuştu.

Aslı Bekiroğlu için de sosyal medyada çok ilginç yorumlar vardı ve bunlara da Bekiroğlu bir hayli güldü. Stüdyoda da kahkaha tufanı koptu.