Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1404. Bölümünün tamamını izleyin

Beni Affet 1404. Bölümünün tamamını izleyin

tarafından ker_def

2011 yılında Show TV ekranlarında başlayan, 2012’den itibaren de Star TV ekranlarında gündüz kuşağında izleyici ile buluşmaya devam eden Beni Affet dizisi, yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin 1404. bölümü Star Tv’de 18 Eylül 2018 Salı günü izleyicilerle buluştu. Dizinin 1404. bölümünün tamamı da Youtube’daki dizinin sayfasında yayınlandı.

Videodan 1404. bölümün tamamını HD olarak izleyebilirsiniz.

17 Ekim 2011 tarihinde Show Tv kanalında başlayan ve 2012 yılı itibariyle Star Tv kanalına transfer edilen Beni Affet dizisi, hafta için her gün yayınlanmakta ve halen devam etmektedir. Dram ve aşk türünde çekilen yapımın senaristliğini oldukça kalabalık bir ekip yürütmektedir. Gürsel Ateş, Mihriban Şahin ve Bergüzar Demiroğlu yönetmenliğinde çekilen Beni Affet konusu ile kısa sürede dizi severler tarafından tam not almayı başarmıştır. Baş rollerde yer alan Cüneyt ve Feride karakterlerinin aşkları için verdiği mücadele ve uğradıkları haksızlıklara karşı neler yapabileceği anlatılmaktadır. Diğer baş rol oyuncuları olarak bilinen Bahar ve Kemal de, aşkları uğruna herkesi karşılarına almaktadır. Dizide Kemal ve Cüneyt kardeştir. Feride, küçük yaşlarda ailesini kaybetmiş ve Cüneyt’in ailesi tarafından adeta öz kızları gibi büyütülmüştür. Baş rollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın yer aldığı Beni Affet konusu ve geniş oyuncu kadrosu kadar farklı senaryosu sayesinde reytinglerini yükseltmeyi de başarmıştır.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat