Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1405. Bölümün Tamamını İzleyin

Beni Affet 1405. Bölümün Tamamını İzleyin

tarafından ker_def

Beni Affet dizisi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Beni Affet dizisinin 19 Eylül Çarşamba günü yayınlanan 1405. bölümü yayınlandı. Dizinin tamamı Youtube’da dizinin sayfasında yayınlandı. Videodan, youtube üzerinden dizinin 1405. bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Peki 1405. bölümde neler yaşandı_

Detaylar aşağıda yer alıyor:

Bebeğini kaybetmenin acısı içinde olan Feride, gelen sürpriz bir telefon ile bebeğine kavuşacağını düşünerek umutlanır ve harekete geçer. Yaman ise Feride’yi arayanların kim olduğunu öğrenir ve bunun üzerine Feride’yi durdurmak ister. Ancak Feride, bebeğini bulmak için her türlü tehlikeyi göze alarak sürpriz bir hamle yapar. Diğer yandan Nihal’in bebeğiyle ilgili bir plan yapan abisi Tuncay’ın yolu beklenmedik bir şekilde Orhan’la kesişir.

Müjgan’ın üniversiteyi kazanmasıyla birlikte evde tüm gözler onun üzerindedir. Sabri’nin Müjgan’a olan davranışlarını kıskanan Burçin, hırçınlığıyla Müjgan’a zor anlar yaşatır. Müjgan’ın okumasını istemeyen Selva, amacına ulaşmak için Müjgan’a bir oyun oynar. Torunları Müjgan’dan habersiz olan Sevgi ve Şahin, yıllar önce Ela’nın kaldığı yetimhaneye giderek, kızlarına dair bir iz ararlar.