Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1423. Bölümünü İzle

Beni Affet 1423. Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Beni Affet dizisinin 1453. bölümü 15 Ekim Pazartesi günü Star TV’de yayınlandı. Videodan bu bölümün tamamını izleyebilirsiniz… 1423. bölümünde yaşananların detayı ise şöyle: Müjgan, Yılmaz’la yüzleşmek ve paraları ona iade etmek için her şeyi göze alır. Tüm yaşananların sonucunda Müjgan’ın içine düştüğü zor durum, Yükseloğlu ailesinin de hayatını derinden etkileyecek olayların başlamasına neden olur. Diğer yandan Sevgilerin gerçeği anladığını düşünen Selva ve Burçin, sonradan çok pişman olacakları bir hamlede bulunurlar.

Her şeyden habersiz yaptıkları piknik, Turan ve Kozan ailesinin fertleri arasında bir yakınlaşma olmasını sağlar. Buna rağmen Yaman’ın ablası Harika, Feride’ye ters davranmaya devam eder. Zafer, Yaman’ın başını büyük belaya sokacak bir plan yapar. Hastanenin bahçesinde karşı karşıya gelen Murat ve Kader ise ikisini de hayal kırıklığına uğratacak bir konuşma yaparlar.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat