Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1427. Bölüm İzle

Beni Affet 1427. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarındaki Beni Affet dizisinin 1427. yeni bölümü izleyicilerle buluştu. 19 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümün tamamı dizinin youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Hafta içi her gün ekranda yer alan Beni Affet’in yeni bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin 1427. bölümünde yaşananların özeti: Zafer, Turan ailesinin evinin kapısını çalarak ilk defa Yaman’ın karşısına geçer. Feride, Yaman’ın kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlar. Yaman’ın hayatını mahvetmek isteyen Zafer, büyük bir hamle yapar. Asiye ile Osman, içine düştükleri durumdan kurtulmaya çalışırken, aileden birilerine yakalanır. Harika, Kader ile ilgili Murat’ın üzerine gitmeye devam eder.

Yılmaz, kardeşini korumak için Müjgan’ı sevgililik oyunu oynamaya ikna etmeye çalışır ancak Müjgan gerçekleri Ebru’ya anlatmakta kararlıdır. Aldığı bir haberle yıkılan Müjgan, hiç beklenmedik bir şey yapmak zorunda kalır. Bu durum Yılmaz ile Müjgan’ın kaderini değiştiren bir dönüm noktası olacaktır. Sevgi ve Şahin, Burçin ile Selva’yı görmek için hastaneye giderler.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat