Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1459. Bölümünü İzle – 4 Aralık Salı

Beni Affet 1459. Bölümünü İzle – 4 Aralık Salı

tarafından ker_def

Beni Affet dizisi 4 Aralık Salı günü izleyicilerle buluştu. Star TV ekranındaki dizinin 1459. bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

1459. bölümden detaylar şöyleydi: Yaman ormanda karşılaştığı yeni zorlukları aşmaya çalışır. Feride, Umut’a yakın olmak için gittiği Zafer’in evinde, Zafer’in oyunu sonucu geceyi geçirmiştir. Feride’nin evde olmadığını fark eden Asiye ve Harika durumu öğrenmek için harekete geçer. Kader ise Hakan’ın kandırmaya çalıştığı Buse’yi korumak için kendini feda eder. Ancak gittiği yerde kendisini bekleyen kişiyi görünce büyük bir şok yaşar.

Yılmaz, Cihan’ın elinden kurtardığı Müjgan’ın yanındadır. Onun hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapar. Fakat Müjgan kötüleşir ve Yılmaz fark etmeden nereye gittiğini bilmez bir şekilde yola düşer. Sevgi ve Şahin ise Müjgan’ı bulmak için her yolu denerler.

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi…