Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1465. Bölümünü İzle

Beni Affet 1465. Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Beni Affet dizisinin 1465. bölümünün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Peki yeni bölümde neler yaşandı? İşte detaylar: Gönül’ün söylediklerinden sonra yıkılan Müjgan, Sevgi’nin de desteğiyle bütün gerçekleri Yılmaz’a anlatmaya karar verir. İkilinin sürpriz konuşması, olayları geri dönülmez bir noktaya getirir. Öte yandan Yılmaz ve Haşmet, şirketi zor durumdan kurtarmak için hisseleri satmakla uğraşırken, Cenk’in hain bir planı vardır. Bu plan sürpriz bir şekilde Yılmaz ve Müjgan’ı da ilgilendirir.

Yaman’ı ölümün kıyısından alan Feride, onu bir an önce iyileştirmek için harekete geçer. Yaşadıklarının etkisiyle bilincini kaybetmek üzere olan Yaman’ın gidişatı olayların seyrini değiştirecek türdendir. Asiye, Hakan’la konuşmak için evine gittiğinde karşısında Kader’i görür. Bu durum bazı sırların ortaya çıkmasına sebep olur. Murat’a hayatıyla ilgili duygu sömürüsü yapan Harika’nın emeline ulaşıp ulaşmayacağı merak konusudur.

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi…

Yapım: Focus Film