Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1468. Bölümünü İzle – 17 Aralık Pazartesi

Beni Affet 1468. Bölümünü İzle – 17 Aralık Pazartesi

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Beni Affet dizisinin 1468. bölümü 17 Aralık Pazartesi günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya devam etti. Videodan bu bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Zafer’in hain planı, Feride’nin zor anlar yaşamasına yol açar. Zafer, Yaman’dan kurtulmak için büyük bir hamlede bulunur. Beklenmedik bir kişi ise Yaman’a tüm dengeleri yerinden oynatacak bir iyilik yapar. Feride’nin nerede olduğunu öğrenemeyen Nazire ve Osman, çareyi Zafer’i aramakta bulurlar. Güzel’in doktorundan gerçekleri öğrenen Murat soluğu Güzel’in yanında alır. Verdiği karar ise herkesi şok eder.

Yılmaz her ne kadar belli etmese de Müjgan’ın şirkette başarılı olacağını düşünür. Ancak Cenk’in kötü niyetli oyunu, Müjgan’ı çok zor bir durumda bırakır. Müjgan’ın başına gelenlerle ilgili bir ipucuna ulaşan Selva, Gönül’ü de yanına alarak gerçekleri öğrenmeye niyetlenir. İkili buldukları şey karşısında neye uğradıklarını şaşırır. Öte yandan Hakan, Kader’in hayatını değiştirecek olan planını devreye sokar.