Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1470. Bölümünü İzle – 19 Aralık Çarşamba

Beni Affet 1470. Bölümünü İzle – 19 Aralık Çarşamba

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Beni Affet dizisinin 19 Aralık Çarşamba günü 1470. bölümü izleyicilerle Star TV ekranında buluştu.

Videodan 1970. bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

1469. Bölümde neler olmuştu?

Feride, Yaman’dan bir haber alma umuduyla yaşarken, Zafer de Feride’nin aklını bulandırarak onu yardıma muhtaç bir hale getirmeye çalışır. Ancak hesaba katmadığı şey Yaman ve Feride’nin arasındaki büyük aşktır. Yaman cephesinde yaşanan bir gelişme ikilinin birbirine yaklaşmasına neden olur. Murat ise Kader’in yanına gider ve ona her şeye yeniden başlama teklifinde bulunur. Kader’in vereceği yanıt merak konusudur.

Gönül, Müjgan’ı bütün ailenin ve Yılmaz’ın gözünde küçük düşürecek görüntüleri izletmek için herkesi toplar. İşler pek umduğu gitmese de Müjgan, Gönül’den duyduğu sözler nedeniyle beyninden vurulmuşa döner. Yılmaz ise elindeki görüntülerin hesabını sormak isterken Müjgan’a çok büyük bir haksızlık yaptığını öğrenmenin eşiğine gelir.