Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1472. Bölümünü İzle – 21 Aralık Cuma

Beni Affet 1472. Bölümünü İzle – 21 Aralık Cuma

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Star TV ekranlarında 1472. bölümü yayınlanan dizinin bu bölümünü videodan full hd izleyebilirsiniz.

Feride, Yaman’ın öldüğüne kesinlikle inanmaz. Ancak bu konuda kendini yalnız hisseder. Öte yandan en çaresiz anında sürpriz bir isim Feride’ye inandığını ve ona destek olacağını söyler. Zafer ise Feride’yle yakınlaşmak için yeni oyunlar oynar. Yaman tam ortaya çıkacakken elini kolunu bağlayacak beklenmedik bir olay yaşanır. Feride’ye ulaşmak için çırpınan Yaman’ın başarılı olup olmayacağı merak konuşudur.

Müjgan artık her şeyden vazgeçmiş, Antalya’ya gitmeye karar vermiştir. Müjgan’la ilgili tüm gerçekleri öğrenen Yılmaz, onunla yüzleşmek ve ona aşkını itiraf etmek ister. Yılmaz’ın her şey için çok geç olmadan Müjgan’a yetişip yetişmeyeceği merak konusudur. Murat ve Kader, yakaladıkları Hakan’ı hapse attırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Hakan’ın kurtulmak için elinde büyük bir kozu vardır.

Yapım: Focus Film