Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1474. Bölümünü İzle – 25 Aralık Salı

Beni Affet 1474. Bölümünü İzle – 25 Aralık Salı

tarafından ker_def

Beni Affet dizisinin 1474. bölümü 25 Aralık Salı günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya devam etti. Videodan dizinin bu bölümünün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

1474. Bölümün özeti şöyle: Yılmaz, hep birlikte Müjgan’ı Sevgiler’den istemeye gitmek için ailesinden destek ister. Ancak aradığı desteği bulamaz ve kendi başına bir çözüm yolu bulması gerekir. Selva ise sözleri ile Gönül’ü zehirleyerek onun Müjgan’a karşı cephe almasına neden olur. Öte yandan Müjgan her şeyden habersiz bir şekilde Sevgilerle birlikte heyecanla isteme için hazırlık yapar.

Yaman sarf ettiği çabalar sonrasında nihayet eve ulaşır. Ancak Feride’yle ilgili Harika’dan duyduğu sözlere inanamaz. Feride ise Zafer’in kurduğu tuzağın ortasında bir başına kalmıştır. Başına gelecek bu büyük felaketten kurtulup kurtulamayacağı merak konusudur. Kader bir anda karşısına çıkan Murat’tan duyduğu sözler nedeniyle neye uğradığını şaşırır.

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi…

Yapım: Focus Film