Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinin 7. sezonunda bomba gibi olaylar yaşanıyor!

Beni Affet dizisinin 7. sezonunda bomba gibi olaylar yaşanıyor!

tarafından ker_def

7. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Beni Affet dizisi, yıllara meydan okumaya devam ediyor.

1400’lü bölümleri çekilmekte olan Beni Affet dizisi, Star Tv ekranında hafta içi gündüz saatlerinde izleyicilerle buluşmakta.

Dizinin 7. sezonunda kadroya yeni isimler katıldı. Oyuncu kadrosu yenilenen dizi, daha da renkli bir hale geldi.

Tolga Akman, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, İlkay Kayku, Cansın Yılmaz, Zeynep Aytek, Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Gökberk Yıldırım ve daha birçok isim diziye devam ediyor. Ancak 2 kişinin ayrılığı izleyicileri üzdü. Bunlardan birisi Ulviye Karaca, diğeri ise Murat Danacı…

Diziye yeni isimler de katıldı.

Müjgan rolünde Aleyna Eroğlu, Yılmaz rolünde Can Arpacı, Haşmet rolünde Tuncer Yığcı, Gönül rolünde Ayça Kılınçer, Zeki rolünde Bedirhan Malkoç, Ebru rolünde Kardelen Uçma, Cenk rolünde Furkan Türkoğlu, Sırma rolünde Deniz Yılmaz, Burçin rolünde Damla Tombak, Selva rolünde Özge Mirzalı, Harika rolünde Begüm Günceler, Zafer rolünde Mert Abidin Yerli ve Hakan rolünde Yalın İşler… Dizinin oyuncu kadrosu bir hayli genişledi. İzleyiciler bu durumda çok memnun.

Milliyet Blog yazarlarından Damla Aktan, Beni Affet dizisiyle ilgili bir analiz kaleme aldı.

İşte Aktan’ın dizideki tespitleri:

“Bunlardan ilk bölümde detaylı olarak yalnızca Cenk ve Müjgan ile tanışabildik, onların hikayelerini öğrenmeye başladık.

Ateş’in ölümüne üzülürken, Sevgi ve Şahin’in bir kızları daha olduğunu öğrenmenin şaşkınlığımı, yoksa Kader’in onların kızı olmadığını öğrenmenin şoku mu derken, bir baktık ki Feride ve Yaman’ın bebekleri de kaçırılmış. Gerçi bunun tüyolarını sezon finalinde almıştık ama olsun…

Ne yalan söyleyeyim, dizinin eski saatine, saat 17:00’ye alınması beni mutlu etti, eminim pek çok fanı da gülümsetmiştir. Ama sevgili Murat Danacı’nın diziden ayrılışıyle pek çok hayranının da hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum. Yine de, yeni hikayelerin eskileri silmeyecek, ama onları da aratmayacak şıklıkta olacağına inancım tam.

Ne yalan söyleyeyim, dizinin ilk bölümünde gözüm yeni hikayeleri hazmetmeye çalışırken, Güzel’in eksikliğini hissetti. Ekibin tek bölümde çok fazla hikayeye girmek istemediklerini anlamakla ve gelecek bölümlerde Güzel’in öyküsünü de izleyeceğimizi tahmin etmekle birlikte, aklım onca yüksekten yere çakılan Güzel’in ölmemiş olmasını pek kesmedi. Bunca yıldır dizide bulabildiğim tek açık bu oldu, ama biliyorum ki onlar pek de açık bırakmazlar. Yani elbet bizleri tatmin edecek bir kurgu gelecek Güzel’in öyküsü için de…

Beni Affet dizisinin 7. sezonunda bomba gibi olaylar yaşanıyor! 7

Yaman’ın annesi hala aynı… Hafiften fesat, dediğim dedik bir kaynana. Ama Feride de bebeğinin kaybıyla ruh sağlığını oldukça kaybetmiş, sanıyorum bu sezon bir süre Feride’yi bambaşka hallerde izleyecek, bir annenin anne kimliğinin diğer her şeyin önüne nasıl geçtiğini göreceğiz.

Gökberk Yıldırım fanları beynimi yiyor, röportaj talebiyle! Hadi size güzel bir sürpriz, yakında bir röportaj geliyor. Hem de sandığınızdan yakın… Diğer bir yandan kısmetse Ekim ya da Kasım ayında tekrar bir set ziyareti yapmayı hedefliyorum. Rengarenk görüntüler için takipte kalın.

Ve sevgili Nusret Şenay ile Zeynep Aytek. Onları yeniden görmek için sabırsızlanıyorum! Ne yalan söyleyeyim, Ulviye Hanımsız bir Osman Bey benim için çooook hayal edilemez. Bakalım o hikayede bizleri neler bekliyor?

Hep derim, dizilerde oyuncular kadar, canlandırdıkları karakterlere aşık oluruz, kendimizi onların yerine koyarız ya da özdeşleştiririz. Yaşamak isteyip yaşayamadıklarımız ya da tam olarak yaşadıklarımız hayat bulur onlarda.Tüm ekibe bol şanslı bir sezon diliyorum. Saat 17:00’de görüşmek, buluşmak üzere…”