Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet izleyicisine müjde! Pazartesi başlıyor… İşte ilk bölüm tanıtımı…

Beni Affet izleyicisine müjde! Pazartesi başlıyor… İşte ilk bölüm tanıtımı…

tarafından zk zk

STAR TV’nin sevilen dizisi Beni Affet yeni sezon tanıtım fragmanını yayınladı. Dram ve aşkın bir arada olduğu dizide yine heyecan dorukta. Cüneyt ve Feride karakterlerinin aşkları için verdiği mücadele ve uğradıkları haksızlıklara karşı neler yapabileceğini anlatan Beni Affet yeni sezonuyla 11 Eylül’de ekranlarda olacak..

Gürsel Ateş, Mihriban Şahin ve Bergüzar Demiroğlu yönetmenliğinde çekilen Beni Affet konusu ile kısa sürede dizi severler tarafından tam not almayı başarmıştır. Baş rollerde yer alan Cüneyt ve Feride karakterlerinin aşkları için verdiği mücadele ve uğradıkları haksızlıklara karşı neler yapabileceği anlatılmaktadır.

Diğer baş rol oyuncuları olarak bilinen Bahar ve Kemal de, aşkları uğruna herkesi karşılarına almaktadır. Dizide Kemal ve Cüneyt kardeştir. Feride, küçük yaşlarda ailesini kaybetmiş ve Cüneyt’in ailesi tarafından adeta öz kızları gibi büyütülmüştür. Baş rollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın yer aldığı Beni Affet konusu ve geniş oyuncu kadrosu kadar farklı senaryosu sayesinde reytinglerini yükseltmeyi de başarmıştır.

Dizinin 6. sezon ilk bölümü 11 Eylül pazartesi günü saat 14:30’da ekrana gelecek. 6. sezona başlayacak olan dizi, 1019. bölümde sezon finali yapmıştı.

İşte yeni sezon tanıtımı: