Ana sayfa Sosyal Medya Beni Affet’in Bahar’ından Savaşçı’nın Çiğdem’ine Gaye Turgut Evin olay yaptı!

Beni Affet’in Bahar’ından Savaşçı’nın Çiğdem’ine Gaye Turgut Evin olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Savaşçı dizisinde uzun süredir rol almakta olan Gaye Turgut Evin, diziye ilk katıldığı dönemde genelde masa başındaydı ve daha az sahneleri olurdu.

Ancak oyuncudaki büyük enerji ve bir de kadın askerlerin de ne kadar başarılı olabileceği imajını vermek adına aksiyon sahnelerinde Teğmen Çiğdem’i artık sıklıkla görüyoruz. Beni Affet dizisindeki Bahar rolünden, Savaşçı’daki Teğmen Çiğdem Ülgen’e geçişten sonra kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu, Eskişehir’in tüm zorluklarına rağmen karla kaplı ve soğukta yapılan arazi sahnelerinde başarıyla rol alıyor.

Dizinin sürükleyici isimlerinden olan, adını başrole yazdıran Gaye Turgut Evin, şimdilerde Tom Raider filminin yıldız karakteri Lara Croft’a benzetilmeye başlandı.

Beni Affet'in Bahar'ından Savaşçı'nın Çiğdem'ine Gaye Turgut Evin olay yaptı! 8

Bu benzetme haksız sayılmaz, zira oyuncu dizideki bazı sahnelerde tek başına teröristlerle savaşmaya başladı ve sergilediği enerjiyle de Lara Croft gibi algılandı. Bilindiği üzere filmde bu karaktere Angeline Jolie hayat vermişti.

Dövüş sahnelerinde de başarısını gösteren oyuncunun hayranları da onun dizideki bazı fotoğraflarından Lara Croft imasında bulunan görseller hazırlayarak bunları sosyal medyada paylaştı.

Beni Affet'in Bahar'ından Savaşçı'nın Çiğdem'ine Gaye Turgut Evin olay yaptı! 9

Oyuncu da bu paylaşımları instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayarak beğenisini gösterdi.