Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Bırakma dizisinin Zeynep’i Sıla Özlem Önemli’nin içi içini yiyor!

Beni Bırakma dizisinin Zeynep’i Sıla Özlem Önemli’nin içi içini yiyor!

tarafından ker_def

Sıla Özlem Önemli, 14 Ağustos 1999’da Ankara’da doğdu. Ankara Çankaya Anadolu Lisesi ile Ankara Kırkkonaklar Lisesini tamamlayan Sıla Özlem Önemli eğitimi için gittiği Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk ve Tiyatro bölümünde okumaktadır.

atv ekranlarında hafta içi yayınlanan günlük dizi Beni Bırakma’da Zeynep karakterine hayat veren Önemli, Milliyet Blog’da yazan Damla Aktan’ın sorularını yanıtladı.

Dizi için görüşmelere başladığında seçilmeyi düşünmediğini belirten Önemli, setin ilk gününü şöyle anlatıyor: “Setin ilk günleri okuldaki finallerime denk geldiği için, finallere Eskisehir’e gelirken trende çalışıp, set için ezberimi de Ankara’ya dönerken trende yapıp durmuştum :)”

Canlandırdığı Zeynep karakteriyel ortak yönlerinin olduğuna değinen genç oyuncu, “Azimli olması, aşkının ve hayallerinin peşinden koşması, hayata karşı sağlam durmaya çalışması, arkadaşlığa ve aileye değer vermesi ortak yönlerimizden bazıları” diye konuştu.

Beni Bırakma dizisinin Zeynep'i Sıla Özlem Önemli'nin içi içini yiyor! 7

Sıla Özlem Önemli’nin Zeynep’in beğenmediği yanları da var… Zeynep’in bazen dayanamayıp pes etmesi, çoğu şeyi sineye çekmesi, ümitsizlikleri, yaşadığı şeyleri kolay kolay dile getirememesini eleştiren Önemli, “Ben olsam bu kadar susmaz, çözüm için başka çareler arardım” dedi.

Dizide kendisine en yakın bulduğu karakterin yine Zeynep olduğunu belirten Önemli, “Onunla iki sezondur gerçek bir bağ kurdum, onun yaptığı her hatada ben de üzülüyorum, evde senaryoyu okurken Zeynep için güzel bir şeyler olduğunda heyecanlanıp yerimde duramıyorum, bazı şeylerin yönünü değiştirebilecekken yanlış bir adım attığında da stresten benim içim içimi yiyor” açıklamasında bulundu.