Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beni Bırakma’nın Meltem’i Esengül Aypek hem tatlı hastası hem de fit

Beni Bırakma’nın Meltem’i Esengül Aypek hem tatlı hastası hem de fit

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Bırakma dizisinin Meltem karakterine hayat vermekte olan Esengül Aypek, başarılı performansı ile göz dolduran isimler arasında bulunuyor. Günlük olarak yayınlanan dizi ile yeniden ekranlara dönen oyuncu fit haliyle ve güzelliğiyle de dikkatleri çekiyor.

atv’de yayınlanan Dizi TV programının sorularını yanıtlayan oyuncu, tam bir tatlı hastası… 7-24 tatlı yiyebileceğini ifade eden oyuncu, nasıl formda kalabiliyor bu konuda merak ediliyor. Esengül Aypek, “Ben tam bir tatlı hastasıyım. Yani 7-24 tatlı yiyebilirim” diye konuştu.

Beni Bırakma'nın Meltem'i Esengül Aypek hem tatlı hastası hem de fit 9

Esengül Aypek, istediği kadar yiyebilen birisi olduğunu ve kilo almamasının da genlerinden kaynaklandığını ifade etti. Genç oyuncu, “Bu işin sırrı biraz genetik. Onu inkar edemeyeceğim. İstediğim kadar yiyim çok hızlı yakabiliyorum. Ama tabii ki spor da yapıyorum. Ama pandemide evde spor yapmaya çok alıştım. Haftada 4-5 gün mutlaka spor yapıyorum” diye konuştu.

Beni Bırakma'nın Meltem'i Esengül Aypek hem tatlı hastası hem de fit 10

Gençliğim Eyvah dizisinde rol alan Ekin Mert Daymaz ise tam bir anne yemeği hastası. Annesinin mantısını çok sevdiğini dile getiren oyuncu, “Asla annemin mantısına hayır demem. Çatalca’da oturuyorlar, ben Sarıyer’de… Arada 70 kilometre var. Mantı yaptım desin, uykusuz bile olsam basar gider, yerim” ifadelerini kullandı. Ekin Mert Daymaz ise fit halini düzenli spor yapmaya borçlu olduğunu belirtti.

Beni Bırakma'nın Meltem'i Esengül Aypek hem tatlı hastası hem de fit 11

Gençliğim Eyvah’ta rol alan Elif Doğan da tam bir tatlı hastası… Tatlıya asla ‘hayır’ diyemeyen oyuncu, çok hareketli bir yapısı da olduğu için kilo almadığını düşünüyor. Elif Doğan, “Durağanlıktan çok beslenemiyorum. Durağanlık bir zamandan sonra enerjimi de durağanlaştırmaya başlıyor. Bu yüzden de sürekli aktif olmaya çalışıyorum. Spor yapabilen bir insan değilim ama yoga yapıyorum. O hareket halini sürekli korumaya çalışıyorum” dedi.