Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi bir ülkeyi daha göz yaşına boğacak!

Benim Adım Melek dizisi bir ülkeyi daha göz yaşına boğacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, Gaziantep’te çekilen ve izleyicilerle uzun süredir buluşan bir yapım. Nehir Erdoğan ile Kutsi’yi buluşturan Benim Adım Melek dizisinin sıkı bir hayran kitlesi bulunuyor. Her ne kadar ilk başladığından bu güne izleyici kaybetse de güçlü duruşunu sürdüren dizi, ağır bir dram içeriyor.

Nehir Erdoğan’ın gözyaşlarının dinmediği yapım, Kutsi’nin de başarılı oyunculuğu ile göz doldurmakta. Şimdilerde koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümleri çekilemeyen Benim Adım Melek’in 27 bölümü yayınlandı.

Dizi, TRT’nin bir başka yapımı Elimi Bırakma ile birlikte Ukrayna’ya satıldı. Inter UA isimli kanalda yayınlanacak olan Benim Adım Melek, Üs Yapım tarafından hazırlanıyor.

MISTCO’nun yurt dışı satışlarını gerçekleştirdiği dizinin başka ülkelere de satılması beklentisi hakim. MISTCO genel müdürü Ayşegül Tüzün anlaşmanın ardından “Inter UA’yle olan ilk anlaşmamızdan dolayı mutluyuz. Benim Adım Melek, büyük rekabete rağmen Türkiye’de iyi iş çıkarıyor ve uluslar arası satış beklentimiz yüksek. Elimi Bırakma ise halen en talep gören içeriklerimizden birisi ve şimdiye kadar 30’dan fazla ülkeye satıldı,” yorumunda bulundu.

Üs Stüdyo kurucu ve yöneticisi Süreyya Önal ise “Önceliğimiz izleyiciyi hikayenin kendilerininkine benzer bir ailede de olduğuna inandırmak. Türk insanları genelde ailelerine oldukça bağlıdır. Dizilerde de Türk aile değerlerini kullandık. Ama bunu yaparken aşkın, merhametin ve vicdanın evrenselliğinden ayrılmamaya önem verdik. Böylece dizilerimizle dünyanın genelinden izleyicilere ulaştık,” dedi.