Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi oyuncularını alt üst eden gelişme!

Benim Adım Melek dizisi oyuncularını alt üst eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Özdikici 2004 yılında bu yana oyunculuk yapıyor. Dila hanım dizisindeki Hülya karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Poyraz Karayel’de ise Songül Ümman olarak beğenileri toplamıştı.

Kadın dizisinin Jale’si olarak bir süre dizide yer alan Ece Özdikici, şimdilerde ise Benim Adım Melek dizisiyle TRT1 ekranında yer alıyor. Funda Yıldırım olarak izlediğimiz oyuncu, Gaziantep’te yapılan çekimlerde bir gününün nasıl geçtiğini kameralarla paylaştı. Ünlü oyuncunun verdiği bilgilere bakılırsa dizinin ekibi Gaziantep’in yemekleri nedeniyle fena alt üst olmuş. Birçok oyuncu fazla yedikleri için kilo sorunu yaşıyor. Ece Özdikici de bunun örneklerini röportajında anlattı.

Evden uzakta olduğunu ve otelde kaldığını hatırlatan oyuncu, sabahları meyve suyu alıp öyle sete gittiğine değindi. Erken kalktıkları için o saatlerde kahvaltı yapamadığını anlatan oyuncu, Antep’in yemeklerinin düzenlerini bozduğunu fazla yemek yedikleri için de artık daha dikkatli olduğunu söyledi.

“Azıcık forma dikkat etme dönemi geldi” diyen Özdikici, bu nedenle de her yediğine dikkat ettiğini ifade etti.

Seti erken bittiği zaman sokaklarda dolaştığını, kedileri beslediğini anlatan oyuncu, sokak köpeklerinin çok olmadığını, daha çok kedilerle ilgilendiğini belirtti.

Karvanda senaryoyu incelediğini anlatan oyuncu, bazı sahnelerin çok uzun sürebildiğini belirtti.

Ece Özdikici’nin Gaziantep’te geçen bir gününü videodan izleyebilirsiniz.