Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi saçmaladıktan sonra doğru yola girdi!

Benim Adım Melek dizisi saçmaladıktan sonra doğru yola girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 24. yeni bölümü 11 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Geçen hafta Öğretmen dizisinin başlaması ile rekabetin daha da kızıştığı Çarşamba akşamları Benim Adım Melek de sevilen yapımlardan birisi konumunda.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Defne, annesinin 3. evre lenf kanseri olduğunu tesadüfen öğrenecek ve babası Alpay’a bunu söyleyecek. Dizide sonunda Melek’in hastalığı birçok kişi tarafından öğrenilmeye başlandı. Bu durum izleyicilerin de canını sıkmaktaydı. Melek’in kanser hastası olduğunun öğrenilmesi ile dizinin farklı bir rotada devam etmesi bekleniyor. Melek’in durumunun bu kadar uzun süre saklanması büyük bir saçmalık olarak görülüyordu. Artık bu saçma durumdan kurtulmanın vaktinin geldiği tüm izleyicilerin de istekleri…

24.bölümde Defne, Ömer’den ayrılıp da annesi ve kardeşi ile birlikte Adana’da yeni bir yaşama başlayabilecek mi? Melek’in hastalığını öğrenen Alpay ve Defne ne yapacak? Bir başka detay ise Melek’in hasta olduğunu oğlu Kerem ve kızı Defne biliyor. Ama birbirlerinin bildiğini bilmiyorlar.

Artık herkesin acısı birdir. Tüm yürekler Ömer için dua etmektedir. Melek, Defne’ye mi, Ömer’e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder.

Ömer’in yaşayacağı fragmanda belli oldu. Ancak Defne ile ayrılacaklar mı işte bu konu henüz belli değil.

Benim Adım Melek dizisi saçmaladıktan sonra doğru yola girdi! 7

Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne’ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır.

Kenan, Adnan’ın izine ulaşabilmek için çabalar. Her zamanki hinliğiyle Kenan’ın karşısına geçen Funda’nın teklifi ne olacak? Defne, babasının yanına gidip ondan neden ve nasıl bir yardım isteyecek?