Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde bir yanda hayal kırıklığı, diğer yanda umut!

Benim Adım Melek dizisinde bir yanda hayal kırıklığı, diğer yanda umut!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek’in Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 50. yeni bölümü yürekleri parçalayacak sahnelerle dolu. Melek’in ilik nakli beklediği ve ölüme karşı direndiği anlar izleyicilerin duygularını kabartacak.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizide, Alpay’ın sözleşme teklifini kabul etmek zorunda kalan Halil, Melek’in yaşaması için vuslattan da vazgeçebileceğini gösterdi. Dizinin 50.bölüm 2. fragmanında “Bize vuslat yazmamış yaradan” diyen Halil’in evlenip mutlu olma hayalleri suya düştü. Halil, Melek’in iyileşmesi karşılığında ondan vazgeçmek durumunda bırakılınca da izleyiciler bu durumdan bir hayli etkilendi. Yeni bölüm fragmanında Melek’in hastaneden çıkıp da evine döndüğü anlar ise umutları yeşertecek. Tabii ki, Halil için artık hüzünlü bir dönem başlıyor ama Melek kurtuldu. Ömer ile Defne cephesinde de yeni gelişmeler yaşanacak. Defne ve Ömer yeniden bir araya geliyor ve dizi hayranlarının istekleri gerçekleşiyor.

Benim Adım Melek dizisinde bir yanda hayal kırıklığı, diğer yanda umut! 7

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” ellinci bölümüyle ekranlara geliyor. 27 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar:

Ömer ve Defne’nin yazgısında onları ne bekliyor? Alpay, Halil’e Melek’le taktığı yüzüğün hesabını sorarken Melek kötü durumdadır. Aile hem Melek’in durumu hem Kadriye’nin erken doğum riski sebebiyle telaş içerisinde kalır. Gülşad ise Ömer’in hevesle hazırladığı sürprizin mahvolmasından ötürü kendini suçlu hissetmektedir.

Sürprizin bozulmasında karısının payı olduğunu anlayan Cumali, Zümrüt’e hesap sorar. Bu arada Vildan, Zümrüt’ün yaptıklarından ötürü bir çözüm aramaya başlar. Zümrüt, Defne ve Ömer’e engel olmaya çalışırken kendini hiç ummadığı bir durumda bulur.

Kader, evlat sahibi olmak isteyen Mahmut ve Kadriye’ye bu sefer gülecek midir? Halil Alpay’dan ötürü çaresizlik içinde kalmıştır. Melek ise onun bu halini kendince anlamlandırmaya çalışır. Defne’ye hayallerinin peşinden gidebileceği bir yol açılır. Karadağlar ve Şirhanlar yirmi sene önceki heyecanlarını tekrar yaşayıp yeni bir sayfa açmak için hazırlanırken Melek ve Halil nasıl bir durumla karşı karşıya kalacaktır?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.