Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde izleyici istedi, yeni dönem başlıyor!

Benim Adım Melek dizisinde izleyici istedi, yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz Özel – Gaziantep’te çekimleri yapılan Benim Adım Melek dizisinin seti 2 haftadır ara verdi. TRT’nin kurumsal kararı ile tüm diziler çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurmuştu. Yeniden ne zaman çekimler başlayacak net olarak bilinmiyor. Ancak dizinin hikayesindeki değişim dikkat çekiyor.

Benim Adım Melek 1 Nisan Çarşamba akşamı 27. bölümü ile ekranda yerini aldı. 28.bölüm ise 8 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak. Elde stok bölümler olduğu için ekip rahat ve dizi yoluna devam ediyor. Ancak 29.bölüm de stoklarda var mı, bu bilinmiyor. Hikayede ise değişimin izlerini önümüzdeki hafta görmeye başlayacaksınız. Peki neler olması bekleniyor, izleyicinin hangi talebi karşılık bulacak? Detaylar haberimizin devamında…

Benim Adım Melek dizisinde izleyici istedi, yeni dönem başlıyor! 8

Dizinin sıkı takipçileri hep dramdan bahsedilmesinden sıkılmış ve aşkın dizide azlığından yakınmıştı. Ömer ve Defne’nin başına gelenlerden sonra dizi izleyicileri içinde dramın dibi olmadan aşk sahneleri görmek istiyor.

Halil – Melek, Mithat – Seylan, Ömer ve Defne olmak üzere hikayede öne çıkartılacak 3 büyük aşk varken, hep dram hep dram biraz fazla oldu. Benim Adım Melek 28. yeni bölümde Halil ve Melek’in aşka doğru yürüyüşlerini gösteren sahnelerden iz bulabilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinde izleyici istedi, yeni dönem başlıyor! 9

Ayrıca Defne ve Ömer’n de birbirlerine sıkı sıkıya tutunduklarını fark edeceksiniz. Dizinin sıkı takipçileri de haftalardır aynı şeyleri yaşıyor.Dizide dramın değil artık aşkın öne çıkartılmasını istiyor.

Hayranların bir süredir sosyal medyadan yazdığı gibi, Benim Adım Melek’te şu sıralar hüznün değil, aşkın adı konuşuluyor… Halil ve Melek, Defne ile Ömer aşklarından bazı sahneler yeni bölümde yer alacak. Bunun yeni bir dönemi de işaret ettiği, ilerleyen bölümlerde aşkın ağırlığının artacağını düşünüyoruz.

İşte 8 Nisan Çarşamba yayınlanacak olan Benim Adım Melek 28. bölüm fragmanı: