Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde kendinden nefret ettiren karakter!

Benim Adım Melek dizisinde kendinden nefret ettiren karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine Rabia Soytürk hayat veriyor. Dizide Defne’nin yaptıkları ise izleyicileri deli etmeye devam ediyor.

Başarılı performansı ile göz dolduran Soytürk, izleyiciler tarafından da takdir edilmekte. Oyuncu, rolünü o kadar gerçekçi yansıtıyor ki, sosyal medyadaki yorumlarda Defne karakterine öfke patlaması o kadar artıyor.

Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan son yaptıkları ile artık sevilmeyenler arasına katılmaya yolundaki Defne karakterinin hasta annesi Melek’e karşı tavırları da rahatsızlık veriyor.

Defne’ye artık sabrının kalmadığını belirten birçok izleyici yorumu görebilirsiniz. Bir dizi takipçisi, “Defne sana artık hiçbir şey demiyorum. Allah bize de annene de sabır versin” diye yazdı.

Günlerdir annesinin görmeyen Defne’nin mahkeme günü annesi ile karşılaştığı an hiç gülümsememesi ve Melek’e sarılmaması izleyicileri iyice delirtti.

“Hiç mi anneni özlemedin, annesine car car bağırıyor. Bu kadar da düşmanca davranılmaz. Defne kendine gel, karşında annen var. Senarist Defne’yi biraz hizaya getir” diyen bir başka dizi hayranı da Rabia Soytürk’ün canlandırdığı karaktere yükleniyor.