Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde Ömer ve Defne’den aşk mesajı!

Benim Adım Melek dizisinde Ömer ve Defne’den aşk mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, başarılı performansı ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Takipçileri hiçbir sahneyi kaçırmadan yapıma büyük ilgi gösteriyor.

Reytingleri ile mutlu eden, Çarşamba akşamının izlenen 3 dizisinden biri olan Benim Adım Melek’te Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer ile Rabia Soytürk’ün hayat verdiği Defne karakterleri son haftalarda öne çıktı.

Önce aşkları ile sonra ayrılıkları ile ve en sonunda da yeniden aşkta buluşmaları ile konuşulan Ömer ve Defne, izleyicilere sevgililer günü mesajı vermeyi ihmal etmedi.

Benim Adım Melek dizisinin twitter hesabından yayınlanan videoda iki ünlü oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü şu sözlerle kutladı:

“Bugün çok özel bir gün. Ona verebileceğiniz en güzel hediye sevginizdir. Sen de mutluluğu bulabilmek için aşkının peşinden git. Ona sevginizi bugün değil her gün hissettirin.Elleriniz birbirine daha sıkı sarılsın, hiç ayrılmasın. Sevgililer Gününüz kutlu olsun.”