Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde sevindiren gelişme!

Benim Adım Melek dizisinde sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan ve Kutsi başrolde buluştu. İki ünlü ismin yanı sıra Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç da dikkat çeken karakterlerde yer alıyor…

Çarşamba akşamları izleyicilerin keyifle TRT1 ekranı karşısına geçtiği ama Melek’in yaşadıkları ile gözyaşlarına boğulduğu etkili bir dizi… Benim Adım Melek, Ocak ayının ilk 2-3 haftasında reklam gelirlerinin düşmesi nedeniyle dizilerin yayınlanmadığı dönemde TRT1 ekranında yerini alacak. Dizinin 15. yeni bölümünün 8 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geleceği duyuruldu. İşte 15.bölüm fragmanı:

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin 15. bölümünde yine gözyaşları hakim olacak.

Ömer ve Defne aşkına aileler karşı çıkıyor… Melek ise bir anda kendinden geçiyor ve Halil onu tutarak düşmesini engelliyor. Fragmandan anlaşılan Melek’in hastalığı iyice kendini belli edecek.