Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde şimdi de ayrılık acısı var!

Benim Adım Melek dizisinde şimdi de ayrılık acısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Mart Çarşamba akşamı 24. yeni bölümü yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisi, izleyicileri ekran başında ağlatmaya, kalplerine dokunmaya devam ediyor. Melek kendi derdini unuttu, kızı Defne ve sevdalısı Ömer’in derdine düştü.

Adnan’ın yaptıkları yanına kalacak mı bilinmez ama Defne’nin 24. bölüm fragmanında hayat mücadelesi veren Ömer’e “Biz gidiyoruz” diyerek ayrılık haberi vermesi izleyicilerin içine dokundu. Melek, Kerem ve Defne artık Gaziantep’ten ayrılmaya niyetli.Ancak Ömer’i bu halde bırakmaları ne kadar doğru? İzleyiciler Defne’ye bu durum nedeniyle tepki gösteriyor.

Kanser ile savaşan Melek’in son bölümlerde kendi derdiğini unuttuğu ortada ama izleyiciler unutmadı. “Ne hikmetse Melek bu bölümde bayılmadı. Her zaman bayılırdı. Melek bayılsa belki de hastalığı ortaya çıkacak” diye dert yanan Benim Adım Melek izleyicileri, artık bu gerçeğin kimseden saklanmaması gerektiğini düşünüyor.

Dizinin sıkı takipçileri her bölümü büyük dikkatle izliyor. Tüm emek verenlere de sosyal medya mesajlarıyla teşekkür ediyor. Dizinin sosyal medyada etkisinin sınırlı olması ise anlaşılır gibi değil.

TRT dizilerinin genel durumu bu ama yine de Benim Adım Melek daha çok gündem olmayı hak eden bir yapım konumunda.