Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek ile parlayan Ulvi Kahyaoğlu, yeni bir başarı hikayesi yazacak!

Benim Adım Melek ile parlayan Ulvi Kahyaoğlu, yeni bir başarı hikayesi yazacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren ve TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi büyük bir başarı kazandı. Dizide yer alan genç oyunculardan birisi de Ulvi Kahyaoğlu idi. Gaziantep’te çekimleri yapılan ve ağır bir dram dizisi olmasıyla da öne çıkan Benim Adım Melek’te Ulvi Kahyaoğlu, Kerem karakterini büyük bir başarıyla canlandırdı.

İlk dizisinde çok iyi bir çıkış yapan oyuncu, ardından da Elbet Bir Gün isimli sadece beş bölüm süren dizide yer aldı. Tozluyaka ile yeniden ekranda izleyicilerin karşısına çıkan Ulvi Kahyaoğlu, gençlik draması olarak öne çıkan yapımın önemli isimlerinden birisi oldu.

Benim Adım Melek ile parlayan Ulvi Kahyaoğlu, yeni bir başarı hikayesi yazacak! 7

Tozluyaka ilk bölümü ile iyi bir reyting elde ederek çok güzel bir çıkış yakaladı. atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisine benzetilen ve bu yapımdan bazı şeylerin kopyalandığı eleştirilerine maruz kalan Tozluyaka, tüm bu eleştiri dalgasına rağmen iyi bir başarı elde etmiş durumda.

Ulvi Kahyaoğlu da dizinin önemli karakterlerinden birisine hayat veriyor ve büyük bir heyecan yaşıyor. Oyuncu, “Heyecan var, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Tozluyaka dizisinde Berk karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, yeteneklerini yine konuşturuyor ve yine hayranlarını memnun eden bir yapım ile ekranda yer alarak kariyerinde güçlü şekilde ilerlemeye devam ediyor.