Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek oyuncuları ayrı düştü, birbirlerini özledi!

Benim Adım Melek oyuncuları ayrı düştü, birbirlerini özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi oyuncuları, video konferans yöntemi ile evlerinden bilgisayar aracılığı ile birbirleri ile konuştu.TRT’nin kurumsal karari ile tüm diziler 2 hafta ara vermişti. Gaziantep’te çekimleri yapılan Benim Adım Melek dizisi oyuncuları da bu kararın ardından İstanbul’daki evlerine dönüş yapmıştı.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan Benim Adım Melek dizisi ekibinin internet üzerinden buluşması keyifli oldu. Ekip, Antep’i özlediklerini belirten ifadelerde bulundu.

Nehir Erdoğan, “8 ay boyunca sürekli oradan ayrılmadan kalan ekip arkadaşlarımız, uzun süre Antep’ten hiç çıkmayan arkadaşlarımız oldu.Birbirimizden gerçekten 8 aydan beri ilk defa 15 gün ayrıyız. Bizim için de hem bütün gezegenimizin durumuyla ilgili şok söz konusu. Hem de tabii ki, bir anda birbirimizden ayrıldığımız için büyük bir özlem de yaşıyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, çok kısa zamanda yeniden kavuşma temennisinde bulundu.Sağlık anlamında tedbiri elde bırakmadıklarını ev evlerde kaldıklarını anlatan oyuncu, “Hakikaten aslında hepimiz birbirimizle canlıyız.Şimdilik böyle idare ediyoruz ama sarılmaların, dokunmaların kıymetini de değerlendirdiğimiz günler geçiriyoruz. Ara ara ağlamak serbest herhalde” dedi.

Benim Adım Melek dizisi oyuncuları ve yönetmenlerin buluştuğu video konferansı aşağıdan izleyebilirsiniz.