Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk, Cansu Dere’nin rolüne heveslendi!

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk, Cansu Dere’nin rolüne heveslendi!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek, son haftaların en popüler yapımlarından birisi olmaya başladı. İlk 3 bölümü yayınlanan dizi, TRT1 ekranında Çarşamba akşamları iyi sonuç alıyor.

Dizide Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan’ın çocuklarından birisi de Defne…. Bu karaktere hayat veren genç oyuncu Rabia Soytürk, dikkat çeken performansı ile adından konuşturmakta.

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde Selen karakteri ile de dikkat çeken oyuncu, Şahsiyet’de de rol almış ve Süveyda olarak beğenilmişti.

Benim Adım Melek'in Defne'si Rabia Soytürk, Cansu Dere'nin rolüne heveslendi! 8

Benim Adım Melek, bir dram projesi ve izleyiciler hikayesini çok sevdi. Defne karakterini “Çıkarcı, hırslı, dik kafalı, idealist ve bencil” olarak nitelendiren Rabia Soytürk, ranini’ye konuştu.

Genç oyuncu ilk deneme çekimini Şahsiyet dizisi için verdiğini ve çok heyecanlandığını söyledi ve “Asla olmadığını düşünmüştüm. Sanırım o yeni heyecanım işime yaramıştı.Aslında heyecanlanmadığımda bir tuhaflık seziyorum artık” diye konuştu.

Benim Adım Melek'in Defne'si Rabia Soytürk, Cansu Dere'nin rolüne heveslendi! 9

Şahsiyet dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Polis Nevra karakterini canlandırmayı arzu ettiği ifade eden Rabia Soytürk, yeni keşfettiği One Day at a Time dizisini de heyecanla takip ettiğini belirtti.