Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç ile Melisa Aslı Pamuk aşkının mazisi derin!

Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç ile Melisa Aslı Pamuk aşkının mazisi derin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç arasında aşk iddiaları geçtiğimiz gün ortaya atılmıştı. İkilinin Bodrum’da birlikte tatil yaptığı görüntüler ile birlikte bu aşk iddialarının gerçek olduğu ortaya çıktı.

Gökhan Türkmen konserini izleyen Mustafa Mert Koç, yeni aşkıyla ilgili ilk kez konuştu. En son Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakteriyle izlediğimiz Melisa Aslı Pamuk, gönlünü en son Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterine hayat veren Mustafa Mert Koç’a kaptırdı.

Koç, konser öncesi basın mensuplarının soruları üzerine aşkı iddialarını doğruladı. Genç oyuncu, “Şu an çok güzel bir arkadaşlığımız var, devam ediyor, bakalım hayırlısı neyse o olsun. Şu an arkadaşız” diye konuştu.

Benim Adım Melek'in Ömer'i Mustafa Mert Koç ile Melisa Aslı Pamuk aşkının mazisi derin! 7

Uzun zamandır Melisa Aslı Pamuk ile görüşmekte olduklarını ifade eden Mustafa Mert Koç, bu arkadaşlığın son dönemde de aşka dönüştüğünü ifade etmiş oldu.

Koç, “Uzun zamandır arkadaşımdı benim. Sonra tekrardan çok güzel elektrik aldık, bakalım, hayırlısı” şeklinde konuştu.

2 sezon Gaziantep’te Benim Adım Melek dizisinin çekimlerinde yer alan oyuncu, yeni projeler için de görüşme halinde olduğunu açıkladı. Koç, “Okuyoruz, hayırlısı neyse o olsun” diye konuştu.