Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek’te Saim Güveloğlu üzerine koyarak ilerliyor!

Benim Adım Melek’te Saim Güveloğlu üzerine koyarak ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek’te Mithat karakterine hayat vermekte olan Saim Güveloğlu, dizinin ilk başlarında ablası Melek’e karşı tavırları ile büyük tepki toplamıştı. Başarılı bir oyunculuk sergileyen Güveloğlu, izleyicilerden de hem tepki görmüş hem de en gıcık kapılan karakterlerden birisi haline gelmişti.

Ne zaman ki ablasının kanser olduğunu öğrendi işte Mithat o andan sonra çok değişti.Hem ablası Melek’i korudu hem onun yanında yer aldı. Şimdilerde ise Mithat ile babasının arası açılıyor. Babası Seyitali’ye göre burnunun dikine gidiyor. Ama Mithat’a göre ise bu gidişat sevdasına doğru bir yönelim… Mithat “Beni silecekseniz silin” diyen bir sertlikte… Benim Adım Melek dizisinin 26.bölüm 2. fragmanı Mithat’ın artık ailesinden hüzünlü ayrılığını da anlatıyor. Oyuncu kariyeri adına üzerine koyarak ilerleyen bir performansa sahip ve izleyicileri de çok etkiliyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Mithat’ın öne çıkması oyuncuyu da dizide kilit bir noktaya taşıyacak gibi duruyor.İşte Benim Adım Melek 26.bölüm 2. fragmanı:

Dizinin 26.yeni bölümünde Mithat, evlilik hayalleriyle hazırlık yaparken, Seyran’ın başındaki Erdal belasından habersizdir. Mahmut, Kadriye’ye jest yapmak için kuyumcuya gittiğinde Mithat’ın yüzük aldığını öğrenir ve soluğu Zeynel’in yanında alır. Zeynel ise en yakın arkadaşını satmaz.

Melek, telsizden duyduğu silah sesiyle şoke haldedir… Defne’nin operasyona dahil olduğunu öğrenen Ömer, Hastane odasında perişan durumdadır…

Seyitali, Kerem için Nurullah’la konuşur. Nurullah Kerem’i çağırır. Kerem sözleşmeye imza atacak
mı? Melekler Adana’ya taşınacak mı?

Oğlunu kaybeden Kenan için artık durum değişmiştir. Vakit, kötü planlarını devreye sokma vaktidir. Bunu yaparken dostu Alpay da yanında olacaktır. Aynı çocukluklarındaki gibi…