Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’ten Hercai’ye geçti ve milyonlara kendini tanıttı!

Benim Adım Melek’ten Hercai’ye geçti ve milyonlara kendini tanıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonunda TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Meryem karakterine hayat veren oyuncunun ismi Dilaray Yeşilyaprak… Genç oyuncu, Hercai dizisine yeni katılan isimlerden birisi oldu ve Zeynep karakteri ile de kendisini izleyicilere sevdirdi.

Benim Adım Melek deneyimden sonra Hercai’de yer alması ile daha geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Dizi TV programına konuştu. Zeynep karakteri kendisine teklif edildiği zaman çok heyecanlandığını anlatan oyuncu, Hercai dizisini de zaten takip ettiğini ifade etti. Hayranların sosyal medyadan yaptıkları övgü dolu yorumlardan çok memnun olan oyuncu, dizinin sosyal medyasının güçlü olmasının da kendisi için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyor. İzleyicilerin desteklerini esirgememesini isteyen oyuncu, bunun kendisini çok motive ettiğini de özellikle belirtti.

Benim Adım Melek'ten Hercai'ye geçti ve milyonlara kendini tanıttı! 8

Oyuncu, “Kesinlikle çok heyecanlandırdı. Gerçekten çok popüler bir iş, sosyal medyası çok kuvvetli, biraz kaygılandım ama gideceğim için de çok heyecanlandım. Zeynep karakterini de ilk duyduğumda çok sevdim. Aslında benim aksime biraz daha asi ve dik başlı bir karakterdi. O yüzden de farklı bir şey olacağı için çok mutlu olmuştum” diye konuştu.

Benim Adım Melek'ten Hercai'ye geçti ve milyonlara kendini tanıttı! 9

Dizide Fırat ile etkileşim halindeki Zeynep hakkında tüyo vermek istemeyen Dilaray Yeşilyaprak, Fırat’ın dizideki masum karakterlerden birisi olduğunu ve bu yüzdende Zeynep ile uyumunun çok sevildiğini düşünüyor.

Fırat Demiralp karakterine hayat veren Cahit Gök’in Mardin’e gittiğinden bu yana kendisine çok destek olduğunu da anlatan oyuncunun hobileri arasında kayak ve at binme var.

Mardin’i çok merak ettiğini, vakit buldukça da gezmeye çalıştığını anlatan oyuncu, şehrin dokusunun çok farklı olduğunun da altını çizdi. Oyuncu, sosyal medya için fotoğraf çektirmeyi de çok sevdiğini sözlerine ekledi.