Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’ten Kaderimin Oyunu’na büyük transfer!

Benim Adım Melek’ten Kaderimin Oyunu’na büyük transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de 2019-2021 yılları arasında iki sezon olarak yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip Benim Adım Melek dizisi sona erdikten sonra oyuncuları da farklı dizilerde rol almaya başladı. Benim Adım Melek dizisinde kötü adam Alpay’ı canlandıran Kaan Çakır da yeni projesini belirledi.

Cem Akyoldaş’ın yönettiği ve başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin rol aldığı Benim Adım Melek, geçtiğimiz mayıs ayında final yaptı. İki çocuğuyla birlikte, yıllar önce sevdiği erkek uğruna terk ettiği baba ocağına geri dönen Melek’in mücadelesini anlatan dizi yayınladığı dönem büyük beğeni toplamıştı.

Dizide Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek’in en büyük belalısı ise eski kocası Alpay’dı. Kaan Çakır’ın canlandırdığı Alpay, Melek ve iki çocuğunu bir türlü rahat bırakmıyor sürekli başlarına dert açıyordu. Benim Adım Melek dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Kaan Çakır, yaz boyunca verdiği aranın ardından yeni projesini belirledi.

Benim Adım Melek'ten Kaderimin Oyunu'na büyük transfer! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kaan Çakır, çok yakında Star TV’de ekrana gelmeye başlayacak Kaderimin Oyunu dizisiyle anlaşma yaptı. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizide Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak başrolleri paylaşıyor.

Altuntaş’ın haberine göre Esra Dermancıoğlu ve Meriç Aral da Kaderimin Oyunu dizisinin kadrosuna dahil oldu. NGM Medya tarafından çekilecek dizinin senaryosu ise Gül Abus Semeci’ye ait.

Kaderimin Oyunu isimli dizide tüm hazırlıklar tamamlandı geriye bir tek sete çıkmak kaldı. Yeni dizinin çekimleri için geriye sayım başladı.