Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan’dan büyük dizi kararı!

Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan’dan büyük dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisindeki etkileyici performansı ile tüm hayranlarını mest etti. Oyuncu, dram rolünde o kadar başarılıydı ki, dizideki gözyaşları milyonlarca izleyiciye de gözyaşı döktürdü.

Nehir Erdoğan’ın yeni sezonda yeni bir dizide yer alacağının ortaya çıkması da hayranlarını çok memnun etti. Hem de Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan buluşmasının yaşanacak olması ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

Yeni polisiye dizinin ismi Suçlu olarak belirlendi. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin yayıncısı Star TV oldu… Garson bir kızın öldürülmesi ile başlayan olayları araştıran emniyet müdürü olarak Erkan Petekkaya’yı izleyeceksiniz.

Nehir Erdoğan ise dizide reyting rekorları kıran Sessiz Çığlık isimli bir programı sunan Elif karakterine hayat verecek. Dizinin çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Benim Adım Melek'ten sonra Nehir Erdoğan'dan büyük dizi kararı! 8

Sosyal medyada ünlü oyuncu, enerji depoladığını ve her şeyin yolunda olduğunu anlatan paylaşımlar yapıyor.

Doğaya ve hayvanlara olan sevgisini de her fırsatta sergileyen Nehir Erdoğan, son yılların en başarılı karakter oyuncularından birisi olarak gösteriliyor.

Benim Adım Melek'ten sonra Nehir Erdoğan'dan büyük dizi kararı! 9

Neşeli ve enerjik halleri ile dikkat çeken oyuncu, sempatik paylaşımlarıyla da instagram hesabından zaman zaman hayranlarına sesleniyor.