Ana sayfa TV Programları Benim çıtamda değilsiniz! Gelinim Mutfakta 222. Bölüm

Benim çıtamda değilsiniz! Gelinim Mutfakta 222. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 222. Bölümde Gülcan, Yağnur’un kendisine taç takıp mutfağın kraliçesi ilan etmesi üzerine söyledikleri büyük tartışma çıkardı!

Yağnur-Gülcan çatışması devam ediyor! Kanal D ekranında izleyici ile buluşmakta olan Gelinim Mutfakta yarışmasında 22 Ocak Salı günü ekrana gelen bölümde yaşananların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Ezgi, Yağnur’a bir taç hediye ederek onu “Mutfağın Kraliçesi” ilan etti. Yağnur ise, tacın Gülcan’a daha çok yakışacağını söyleyerek iğneli ifadelerle ona verdi. Gülcan da “Siz de farkına vardınız kısa sürede!” diyerek alaylı etkiye, tepki göstererek tacı kabul etti. Sonrasında Gülcan ve gelinler tartışmaya başladı. Yağnur, “Çok kompleksli birisin Gülcan! Seni sürekli poh pohlamışlar!” diyerek ilk sataşmayı yaptı. Ezgi, burnu büyüklüğüne vurgu yaptı ve “Biz senin elemanlarınız!” dedi. Gülcan da bu cümle üzerine “Yerinizi bilin o zaman!” diye karşılık verdi. Yağnur da, “Egonla bu cümleyi ciddiye mi alıyorsun? Burası senin mi sanıyorsun?” diye yüklenince Gülcan, “Benim çıtamda değilsiniz! Bunu bilin! O kadar!” diye net bir cevap yapıştırdı…