Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 22. bölüm fragmanı; Suna annesi hakkındaki gerçeği öğreniyor!

Benim Tatlı Yalanım 22. bölüm fragmanı; Suna annesi hakkındaki gerçeği öğreniyor!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi 22. yeni bölümüyle Star TV ekranında 16 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı’nın başrolündeki dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı merak ediliyor.

Benim Tatlı Yalanım 22.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şevket bey ile Nejat’ın konuşmaları Suna hakkındaki detaylar ortaya çıkıyor. Nejat, hayatta en korktuğu şeyin yalnızlık olduğunu belirtirken, Şevket bey ise “Yalnız değilsin, artık sen de bizim ailemizdensin” diye söyledi. Bu sözleri duyan Suna da duygulandı. Şevket bey yıllardır söylediği bir yalanı artık sürdüremedi ve çocuklara anneleri hakkındaki gerçeği açıkladı. Videoda detayları bulabilirsiniz.

Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

21. bölümde neler yaşanmıştı? Hatırlayalım Nejat, Suna ve Kayra’yla beraber sürpriz bir tatile çıkıyor.

Mahkeme Kayra’nın geçici velayetini Aylin’e vermiştir. Velayet davası süresince Nejat, Kayra’yı sadece mahkemenin belirlediği tarihlerde görecektir. Kayra evinden ayrılacaktır. Nejat, yıkılır. Kızından ayrılmak istememektedir. Bu sırada Nejat’ın aklına çılgınca bir fikir gelir. Nejat eve döndüğünde Suna endişeyle Nejat’ı beklemektedir. Nejat, mahkemenin sorunsuz geçtiğini söyler. Suna’nın bavulunu hazırlamasını ister. Nejat, Suna ve Kayra’yla beraber sürpriz bir tatile çıkacaktır.