Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm fragmanı; Suna’nın not bırakıp gitti, Nejat peşinde!

Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm fragmanı; Suna’nın not bırakıp gitti, Nejat peşinde!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi Cumartesi akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 23. yeni bölümü 23 Kasım akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden fragman yayınlandı. Videoda yeni görüntüler yer alıyor.

Suna ortalarda yok. “Bitti” notu bırakıp konaktan ayrılan Suna nerede? Nejat düğün hazırlıkları yapılırken giden Suna’yı bulmaya çalışacak.Suna ise herkese veda etmek niyetinde… Ancak Nejat buna izin vermiyor ve sorunları birlikte çözmeyi öneriyor. Nejat, Suna’sız olamaz, Suna da Nejat’sız…

Peki geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 22.bölümde neler olmuştu? Suna annesinin yaşadığını öğreniyor.

Suna, Aylin’in Kayra karşılığında evden ayrılma teklifini reddeder ancak Nejat’ın Kayra’ya olan özlemine içi acımaktadır. Girdiği iddia karşılığında Saniye’nin odasını kazanan Rafet, yeni odasına taşınırken kaçınılmaz gerçekle karşı karşıya gelir; Annesi hayatta ve yaşıyordur.

Pervin ve Şevket çocuklarına her şeyi anlatmaya karar verirler. Annelerinin yaşadığını öğrenen Suna ve Saniye’nin dünyası alt üst olur. Öğrendiği bu gerçek Suna’yı, Nejat’la beraber sürpriz bir karar almaya iter.